Kosten
Eenmalig:
Per maand:

Maatwerk-website Configurator
Met de informatie die u hier invult kunnen wij u een voorlopige indcatie offerte van uw maatwerk website aanbieden.

ALGEMENE INFORMATIE

Wij maken uitsluitend websites naar uw wensen en die passen bij uw bedrijf en met uw uitstraling. Met behulp van de vragen die u in dit document beantwoordt krijgen wij inzicht in uw wensen en de doelstelling van de website. Vervolgens bieden wij u een offerte op maat aan die de basis is voor een eerste kennismakingsgesprek. Na dit vrijblijvende gesprek ontvangt u van ons voorstellen voor de uitvoering, zowel qua functie als vormgeving.


UW HUIDIGE WEBSITE

Als u al een website heeft dan bevat de oude website nuttige informatie, dus brengen we eerst in kaart welke website u nu heeft. Wilt u die vervangen?, of u wilt er een tweede website bij? of moeten we alleen wijzigingen aanbrengen?DOELEN EN DOELGROEPEN

Een goede website is een website die doet wat hij moet doen. Namelijk; verkopen, overtuigen en informeren. Een bezoeker moet ten alle tijden weten wat jij doet, wat je te bieden heb en wat hij moet doen (om te krijgen wat hij wil). Het draait om de bezoeker. De website moet aansluiten bij de doelgroep(en) die u wilt bereiken. Om de juiste website te maken en vorm te geven moeten we vaststellen wat we ermee willen bereiken.

    • Met uw website wilt u een bepaald publiek bereiken. Geef hieronder aan waaruit die bezoekers zullen bestaan. Het is mogelijk meerdere doelgroepen aan te geven. Bijvoorbeeld leeftijdsgroepen, man of vrouw, inkomens- en opleidingsniveau, culturele afkomst, bevolkingssamenstelling, etc.


    • Waar komt de doelgroep vandaan?

    • U heeft met de website een doel voor ogen. U wilt bijvoorbeeld laten zien wat de werkzaamheden van het bedrijf zijn en de bezoekers nader informeren. Het kan ook zijn dat u producten of diensten wilt aanbieden of dat u adverteerders wilt aantrekken. Om vast te stellen wat de functie zal zijn, maakt u een of meerdere keuze(n) uit de volgende vragen.

GRAFISCH MATERIAAL

De website moet aansluiten op uw huisstijl. Over welk materiaal beschikt u?DE VORMGEVING

Uw bedrijf is uniek en dat moet uw website natuurlijk ook zijn. Samen werken we aan een definitief ontwerp dat voldoet aan uw persoonlijke wensen. Om een volledig beeld te krijgen van wat u voor ogen staat volgen er nog enkele aanvullende vragen. Samen met het voorgaande is deze informatie bepalend voor een eerste ontwerpvoorstel.

    • Uw website moet uiteraard mooier en beter worden dan andere websites in uw werkgebied. U kunt hieronder aangeven welke websites u mooi vindt en/of waarmee u zich vergelijkt.


WEBSITE TYPE

Wij maken uitsluitend maatwerk websites naar uw specifieke wensen en doelstellingen. Dit doen wij volgens bewezen methodiek, met een team van uitsluitend ervaren specialisten. Door ons geleverde websites worden altijd inclusief domeinnaam, hosting en een speciaal voor u ingericht CMS opgeleverd. In de offerte die u ontvangt na het invullen van dit formulier vind u meer details.


HOSTING

Een website kan niet bestaan zonder een domeinnaam en hosting. De domeinnaam is het adres waaronder de website op het internet is te vinden voor bezoekers. Hosting wil zeggen: het huren van de ruimte die de website inneemt op een server. Deze opslagruimte is te vergelijken met een harddisk en wordt per jaar of maand gehuurd. Van cruciaal belang voor een website is de snelheid waarmee uw pagina’s verschijnen op het beeldscherm. Een snelle website zorgt voor een betere ranking bij Google en wordt door bezoekers als prettig ervaren. Daarnaast is uptime heel belangrijk. Dit is de mate waarin uw website online is, uitgedrukt in procenten van de gehanteerde tijdseenheid. En een zeker niet te onderschatten begrip is de service. Wij zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar voor vragen.EXTRA SERVICES

We kunnen extra online services van derden integreren in uw website. Hierbij kunt u denken aan statistieken uit Google Analytics, de opmaak en het verzenden van Campaign Monitor-nieuwsbrieven en het posten van berichten naar social media. De SEO (zoekmachine-optimalisatie) kan worden verbeterd door het inbouwen van modules, die het u helpen hoger in de zoekmachine's te komen. In een evt. gesprek kunnen we hier nder op ingaan.

En nu?

U ontvangt van ons per e-mail een offerte en wij nemen binnen 48 uur contact met u op om te informeren of u nog vragen heeft en of u bent geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek. Wij kunnen dan uitgebreider ingaan op uw wensen en details bespreken die niet in het bestek van dit online-formulier passen.