Portfolio - voorbeelden van websites en design

Als multi-disciplinair team van thuiswerkende freelancers werken we vanuit onze eigen habitat aan online projecten. Niet iedereen gedijd op een kantoor is onze ervaring. Vanuit een omgeving die optimaal is per individu kan de focus op het werk worden gelegd en het beste uit het team worden gehaald. Dit geeft meer flexibiliteit. positiviteit en kwaliteit maar ook een lage overhead. Geen duur kantoor, geen bedrijfautos en vooral geen poespas.

Natuurlijk kunnen wij op lokatie komen voor overleg, voortgang evaluaties en ander overleg. Het spreekt voor zich dat dat ook bij ons kan. Afhankelijk van uw lokatie kan dat op meerdere plekken. Hiervoor hebben wij de een regeling bedacht. Wij beperken de bezoek uren tot maximaal 20% van het totaal aantal project uren. Zo blijft de verhouding tussen werk en overleg in een gezonde verhouding.

Onze teamleden zijn woonachtig in Nederland en hebben veel en brede ervaring. De expertise aanwezig in het team is indrukwekkend. Met 2 zeer ervaren sr. programmeurs, meerdere sr. webdesigners, grafici, marketing en netwerk experts, maar ook taal en communicatie deskundigen kunnen wij u veel bieden.

Bekijk ons hieronder ons portfolio. Heeft u een idee of u zoekt een betrouwbare partner die uw wensen en ROI centraal stelt? Kom er dan eens over praten met een of meerdere leden van ons team.

Onze specialiteiten zijn maatwerk websites, webapplicaties en web apps. Wij leveren daarnaast ook hosting, marketing en content.