Over ons

Dit is wie we zijn

Webdesign-bureauHurby verzorgt sinds 1998 websites, webdesign, apps, maakt huisstijlen en logo's maar geeft ook marketing advies en verzorgt drukwerk. Voor het realiseren van uw uw wensen op internet en grafisch gebied hebben we alles in huis. Uw wensen worden door Webdesignbureau @Hurby vertaald in een website, logo en/of huisstijl. Daarna blijven wij u service verlenen, ondersteunen en adviseren. 

Wij bieden aan particulieren, starters, kleine en middelgrote bedrijven snelle en persoonlijke service. Bereikbaar per mail en telefoon doen wij ons uiterste best om u op elk moment te woord te staan en oplossingen te bieden of antwoorden te geven.
We maken ons sterk, het maximale te doen voor de klant binnen haar/zijn budget. Na twintig jaar in de internet branche weten we wat wel en wat niet te doen, kunnen we nieuwe ontwikkelingen op waarde schatten en u maatwerk oplossingen aandragen die u helpen uw doelen te bereiken. Wij zijn een klein bureau met een groot netwerk van thuis werkende experts met enorme ervaring. Bij ons geen dure auto's en kantoren vol trendy zaken. Prijzen voor echt maatwerk en snelle persoonlijke service kunnen daardoor laag en reëel blijven voor kleine ondernemers, starters en particulieren. 

In het verleden hebben wij gewerkt onder de naam Lemmeronline. Na de afscheiding van Lemmermedia leek een nieuwe naam ons een goed idee. We besloten tot Webdesignbureau Hurby op het domain hurby.com. Dit omdat de oprichter de bijnaam Hurby heeft. De naam zo lekker blijft hangen en lekker kort is. Maar ook omdat dat wagentje,  net als ons webdesignbureau met passie en uiterste inzet altijd zijn berijder tevreden stelt. Inmiddels hebben we vanwege uitbreiding in bezetting en nieuwe samenwerkingsverbanden de Naam iets bijgesteld. Sinds een klein jaar werken wij met de naam Webdesignbureau Hurby. Voor internationale diensten werken wij samen met Charisma-Design., Op onze website is daarom ook het logo van deze partner te zien.

beoordelingen door klanten van Webdesign-bureau Hurby

Ons team

Herbert Kroon
Developer

Al meer als 18 jaar bezig het internet groter te maken samen met zijn trouwe klantenkring.

Reymon Zakhary
Developer

Slim, scherp, creatief, en oplossing gericht. Kan niet bestaat niet in zijn woordenboek.

Het bedrijf

@Hurby's

@Hurby's is een full-service ambachtelijk webdesign bureau gevestigd in Schiedam. Opgericht door Herbert Kroon in 1998. Ervaring als webdeveloper/webdesigner heeft hij o.a opgedaan bij WorldOnline, 12 Move en LemmerOnline. Daarnaast heeft hij bij het media bureau Media Balance als Art Director de verantwoordelijkheid gehad voor opleiding en eindcontrole op print-media bestanden en alle grafische internet en print productie werkzaamheden. In samenwerking met verschillende partners heeft hij vele print-campagnes, internet-gerelateerde producten geproduceerd.

 

Ervaring

Door deze jarenlange ervaring in zowel het internet als in de print sector heeft hij de juiste kwaliteiten en contacten. Hij beschikt over zeer professionele partners met diepgaande expertise op b.v. netwerk, hosting en SEO gebied. Maar ook voor de inhoud van uw website beschikt hij over een gedegen netwerk van vele creatieven zoals daar zijn tekstschrijvers, fotografen, illustratoren, en audio en video producenten voor b.v. uw radiospot of bedrijfsvideo.

Tot slot

Wij staan al tien jaar garant voor kwaliteit tegen een goede prijs. Onze kennis, ervaring en passie maakt ons de geschikte partner voor de startende ondernemer, het MKB, bedrijven en particulier. Wij hebben een zeer uitgebreide portfolio die u kunt bekijken om u te overtuigen van onze kwaliteiten.

U zult zien dat meer bedrijven de weg naar @Hurby's hebben gevonden.

Wat we zo al doen

HTMl 100%
PHP 80%
CSS 90%
Jquery 70%
MODX 80%

WIj werken o.a voor: