Klanten over Hurby

Ed van der Hoek, Edart

 

Hurby

In mijn bestaantje als beeldend kunstenaar ben ik zelden iemand tegen gekomen met een tomelozere inzet en drive ten aanzien van het oplossen van problemen op het gebied van webgerelateerde zaken als Hurby. "Kan niet" bestaat niet in het brein van deze vriend en medestrijder in Cyberland. Never nooit worden in het huis rond dat pleintje in Schiedam slappe compromissen gesloten. Een compromis heeft vaak een negatieve connotatie maar is eigenlijk een letterlijke vertaling van : "als beloofd" en dat is wat hij doet. Hij levert wat hij belooft.

We kunnen zijn manier van werken eigenlijk goed vergelijken met de Rotterdamse mentaliteit. Niet lullen maar poetsen. Geen woorden maar daden en hij is in staat om op hoog intellectueel niveau een probleem aan te pakken en tegelijk de taal van de straat te hanteren. Recht door zee. Op zijn Hollands gezegd: Geen gezeik. Een perfecte combinatie om tot een heel mooi product te komen. En de snelheid waarmee deze meneer dat kan is verbluffend.

Hurby heeft daarboven de beschikking over state of the art gereedschap voor het bouwen van een prachtig gestructureerde website, waarbij ook nog eens zeer verschillende gebruikersniveaus in te stellen zijn. Heb je weinig verstand van computers of heb je domweg geen tijd om je te verdiepen in de diepere lagen van een toepassing dan is het toch nog heel goed mogelijk om de voor jou o zo belangrijke boodschap over te brengen. Daarnaast beschikt hij niet alleen over een sterk analytisch vermogen en computertaaltechnisch inzicht maar hij heeft ook nog eens oog voor vormgeving (voor mij als kunstenaar een absolute must) en die combinatie is maar slechts erg weinig mensen gegeven. Kortom Herbert Kroon AKA Hurby is de man die u zoekt als het gaat om websites en meer, want vraagt u mij of ik voor Dtp-klussen een geschikte persoon weet. ...

Dan moet ik dit hele verhaal nog een keer gaan typen. Doet u dat zelf maar met CONTROL-C en CONTROL-V !!

Uch !

Ed van der Hoek, Edart 

 


Lennart, Boekhandel PostScriptum

"Wij zijn een boekwinkel in het winkelcentrum Hof van Spaland. Door het toenemende gebruik van internet voor het aanschaffen van koopwaar waaronder boeken is een goede website van groot belang. Niet alleen voor de verkoop maar ook voor de vindbaarheid van de winkel. Sinds wij een nieuwe website hebben van @Hurby's is onze winkel beter vindbaar en is de verkoop via de site toegenomen. De service van Herbert is snel en regelmatig worden we op de hoogte gehouden van vernieuwingen en updates."

 Lennart


Joop van Opijnen, Kook lekker zelf

Van de beslissing om onze website door @Hurby's te laten maken en hosten hebben wij geen seconde spijt gehad. Meedenken, service en snelheid blijken de kernwoorden van @hurby's te zijn en die zijn tot op heden steeds bewaarheid. Dit hebben we bij andere webdesigners wel anders meegemaakt. Het grote voordeel van een klein bedrijf als @Hurby's is dat het contact direct is en dat daardoor enorm snel geschakeld kan worden. Dat ook de prijzen uiterst aanvaardbaar zijn is daarbij mooi meegenomen...!

Joop van Opijnen

 


Hans van Barele, DeejayHvB

Langs deze weg wil ik @Hurby's bedanken voor de geweldige website en de goede uitleg over het onderhoudt van de website. Speciaal wil ik Herbert Kroon bedanken voor de persoonlijke aandacht en tijd, die hij aan mijn website heeft besteed en deze is precies geworden zoals ik hem voor ogen had. Alle wensen waren te verwezenlijken en dat is dan ook gebeurd. Ook de uitleg over het gebruik van mijn website als beheerder, was zeer helder en duidelijk. Hierdoor is het erg gemakkelijk om wijzigingen door te voeren aan de website. Wat van belang is voor een frisse en up-to date website. Met veel plezier kijk ik terug op de samenwerking met @Hurby's en hoop in de toekomst wederom gebruik te kunnen maken van de diensten van @Hurby's, voor de website van m'n nieuwe muziekstudio. Ga vooral zo door!

Groet

Hans van Barele / DeejayHvB