De kosten van uw website, webdesign pakketten

Websites op maat

Compleet, gebruiksvriendelijk, effectief
Inclusief ouderwets goede service

Maatwerk websites van webdesignbureau @hurby,s bieden voor een redelijke prijs een complete effectieve maatwerk oplossing die samen gaat met uitgebreide service.

Stel zelf uw voorlopige website offerte samen en bekijk de webdesign kosten

U krijgt een scherpe offerte iclusief de webdesign kosten voor het laten maken van een echte maatwerk website. Met webdesign en functies volgens uw wensen. Na het invullen van de vragen krijgt u per mail een vrijblijvende offerte. Daarin vind u meer informatie over de werkwijze, het ontwikkel proces en verdere details van de de door u gekozen onderdelen. U vind hier ook alle gegevens om bij interesse een vrijblijvend vervolg gesprek aan te vragen.

Kosten van een maatwerk website van webdesignbureau Hurby

Websites van webdesignbureau @hurby,s bieden een complete effectieve maatwerk oplossing die samen gaat met uitgebreide service. Eigenheid en originaliteit zijn factoren die steeds belangrijker worden. We maken het niet te technisch maar hier de voordelen van het laten maken van een echte maatwerk website:

  • Uw webdesign wordt modern, responsive en naar uw wens ontworpen.
  • Een CMS op maat ingericht: dus alle inhoud ordenen, beveiligen, bewerken en publiceren zoals u dat wilt. 
  • Krachtige functies: formulieren, berekeningen, betaalsystemen, Api koppelingen, back-office koppelingen, etc. Gemaakt in dezelfde code, in samenhang met elkaar en volledig veilig en betrouwbaar.
  • Hosting op maat: veilige redundant servers, beschermde data, razend snel netwerk, helpdesk.
  • Multichannel CMS: Geschikt voor aansturen van mobile apps, webapps, intraweb, socialmedia, rss, xml, etc.
  • Schaalbaar: Voorbereid op grote bezoekersaantallen.
  • Flexibel, Inbouw mogelijkheden voor A-B-testen, vergaande integratie van o.a  Google Analytics, Campaign-monitor, etc

 

In samenspraak met u gaan we precies die website maken die we nodig hebben om uw wensen te bereiken. De techniek; hosting, codebase, scripting etc, maar ook de kleuren, indeling, taalgebruik, afbeeldingen, en zelfs de posities van knoppen worden op uw doelstelling en doelgroep aangepast.

Wij maken websites met:

CSS 3

De modernste manier om websiteonderdelen, stijlen en vormgeving precies te maken zoals u dat graag ziet voor alle browsers en systemen.

HTML 5

Uw HTML code is in de nieuwste norm, leesbaar voor veel meer apparaten. HTML 5 meer mogenlijkheden dan in html 4.

Retina

Voor hoogresolutie schermen is het vervelend als kleine afbeeldingen zoals logo's en knoppen ineens onscherp worden. Bij onze websites is dat probleem er niet.

Responsive

Op je mobiel, de ipad, de tablet, de oude kantoor computer, je 40 inch megascherm, Altijd de optimale indeling, navigatie en volgorde.

Jquery

Beweging brengt beleving, Jquery kan zeer behulpzaam zijn bij o.a navigeren, in beeld brengen, en uit beeld halen van onderdelen.

Laagdrempelig

Oplossingen die echt werken, intuitieve bediening met muis, hand of keyboard, daar waar nodig.

Smaakvol

Afgewogen design afgestemd op uw wensen en dat van uw bezoekers

Simpel wijzigen

Managen van onze websites en applicaties is simpel. Generieke vormgeving en bediening voor alle onderdelen, maakt zelfs de moeilijste functies inzichtelijk.

Maatwerk websites

voor een schappelijke prijs
Neem contact met ons op voor een offerte